Veel gestelde vragen

Over onze occasions

Het reserveren van een auto is geen enkel probleem, hiervoor vragen wij u een aanbetaling te doen. Zonder aanbetaling reserveren wij uitsluitend auto’s met een koopovereenkomst. Een koopovereenkomst kan uiteraard wel onder voorbehoud van een financiering of van een aankoopkeuring zijn. Als wij een offerte voor u hebben opgesteld betekend dit niet dat wij de auto reserveren. Door onze scherpe prijzen hebben wij dagelijks vele reacties en bezichtigingen, u kunt bij interesse aangeven de auto te willen reserveren door een aanbetaling te doen.

Wel is het mogelijk om een auto te reserveren als u voor vertrek telefonisch contact opneemt, 0492-462148.

Al onze ex-leaseauto’s zijn dealer-onderhouden, daardoor kunnen wij u een volledige uitgebreide onderhoudshistorie inclusief datum en kilometerstand tonen.

Ja, wanneer wij een auto afleveren is deze altijd voorzien van een recente APK.
Zo weet u dat uw auto aan alle veiligheidseisen voldoet.

Ja, u kunt uw auto direct meenemen.
Doordat wij bij het RDW zijn aangesloten kunnen wij alles direct voor u regelen en hoeft u niet onnodig tijd vrij te maken.

Ja, u kunt ten aller tijden een proefrit maken met één (of meerdere) van onze occasions. Wanneer u vooraf contact met ons opneemt heeft u de zekerheid dat de auto nog op voorraad is.

Ja, u kunt bij ons uw huidige auto ook inruilen, ook is het mogelijk meerdere auto’s in te ruilen, of andere motor -of vaartuigen.
Wij kunnen u altijd per telefoon of mail een schatting geven, voor de exacte inruilprijs willen wij de auto graag vooraf bekijken.

Prijs

Door onze jarenlange ervaring en kennis die wij opgedaan hebben weten wij voor u een financieel aantrekkelijke occasion te vinden, wij kopen rechtstreeks bij leasemaatschappijen zonder tussenkomst van derden.

Wij verkopen graag eerlijk, duidelijk en transparant, uiteraard is er geheel vrijwillig de mogelijkheid om een afleverpakket te kiezen.
Standaard geven wij 6 maanden Basis Garantie op al onze jong gebruikte occasions.
Voor meer informatie hierover kijkt u op de pagina Garantie.

Ja, al onze occasions worden aangeboden inclusief BTW, tenzij anders vermeldt.
Het merendeel (95%) van onze voorraad bestaat uit BTW auto’s, dit wil zeggen dat u als eenmanszaak of bedrijf de BTW (21%) terug kunt vorderen bij de Belastingdienst.

Ja, het is mogelijk uw auto te financieren, zowel zakelijk als particulier.
Meer informatie vind u op de pagina Financiering.

Met marge-auto’s wordt bedoeld dat een ondernemer of bedrijf de btw bij de belastingdienst niet kan terugvorderen.

Een particuliere koper heeft geen na -of voordelen van een BTW of Marge auto.

Garantie

Op al onze occasions tot 200.000 km of 10 jaar oud geven wij standaard 6 maanden Basis Garantie.

Er zijn diverse mogelijkheden m.b.t. garantie, zelfs tot 2 jaar.
Voor informatie over onze garantiemogelijkheden verwijzen wij u graag door naar de pagina Garantie.

Ja, een aankoopkeuring mag u ten aller tijden uit laten voeren. Er zijn diverse mogelijkheden zoals bijvoorbeeld bij uw eigen monteur, de merk-dealer, Dekra of Mijn Autocoach.

De kosten van deze keuring zijn voor eigen rekening.

CarGarantie verzekerd uw auto tegen onverwachte onkosten. Hierdoor kunt u in heel Europa bij de merk-dealer terecht voor reparaties. Of u nu thuis bent, onderweg of op vakantie, CarGarantie heeft altijd een erkende dealer in de buurt. Wanneer u uw auto bij de merk-dealer laat repareren kan de desbetreffende garage voor reparatie contact opnemen met CarGarantie of met ons.

Wij zullen er alles aan doen om onze klanten tevreden te houden, ook nadat de garantietermijn is verstreken helpen wij u graag verder wanneer er zich onverhoopt een probleem voordoet.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen.

Het indienen van een garantie aanvraag kunt u zowel telefonisch als via ons contactformulier doen. 

Woont u verder weg of bent u op vakantie? Dan is het mogelijk om een diagnose uit te laten voeren bij een merk-dealer en hierna contact op te nemen met CarGarantie (076-200300) om de reparatiekosten te bespreken.

Online kopen

Ja, het online kopen van uw nieuwe auto is net zo betrouwbaar als het kopen bij onze vestiging.

Wanneer u uw auto online heeft gekocht mag u deze auto 14 dagen of 250 kilometer proberen. Blijkt dat de auto niet aan uw wensen voldoet dan krijgt u uw aankoopbedrag, minus de kosten van speciaal bestelde accessoires en €250 voor RDW leges en de gereden kilometers gewoon terug.

Onderhoud

Al onze ex-leaseauto’s zijn dealer-onderhouden, zo bent u er van verzekerd dat het onderhoud altijd correct is uitgevoerd.

Wanneer u de auto online koopt bent u er altijd van verzekerd dat u voorlopig geen onderhoud aan de auto hoeft uit te laten voeren.

Ja, dit is geen probleem. Auto’s van onze klanten kunnen bij ons onderhouden worden tegen zeer concurrerende tarieven.

Ja, het monteren van extra accessoires is mogelijk. Denk hierbij aan een trekhaak, nieuwe velgen, parkeersensoren, achteruitrijcamera, ramen tinten, navigatie inbouwen, audio upgrade etc.

Bedankt

Bedankt

Bedankt